PStv - Socialistes de la Llosa de Ranes

dissabte, 2 d’agost del 2008

La mala gestió Municipal del PP


La Delegació del Govern, ha instat a l'equip de govern del PP de la Llosa de Ranes a anul.lar l'acord de dedicar el patrimoni municipal del sol, a una cosa diferent a la construcció de vivendes de VPO demostrant-se que es il.legal, tal i com li va advertir el Grup Municipal Socialista. La Delegació del Govern ha demostrat que teníem raó al presentar el recurs als pressupostos i principalment per este tema.

L'alcalde ha reculat en la seua decisió al veure's acorralat, però després de mostrar la seua prepotència i haver de gastar-nos els diners (el PSOE) anant a un recurs contenciós administratiu. El tema està clar "si ell denuncia, ho paga el Poble i si ho denunciem nosaltres, paguem els afiliats".

A l'últim Ple, se li va recordar les seues declaracions a la premsa en les que va qualificar a l'oposició "d'incompetents" i se li va sol·licitar que demanara disculpes. La seua resposta: "Jo no tinc que demanar disculpes a ningú"

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats per la vostra gestió i treball com a Oposició.

Està clar qui és aquest "personatge" que el Poble de La Llosa de Ranes té com Alcalde,i no és que jo el desqüalifique és que JA S'ENCARREGA DE FER-HO ELL.La mostra la resposta que va donar quan se li va demanar que es disculpara.

LES REPUBLIQUES BANANERES estan millor Gestionades que el nostre Ajuntament. Ja sols ens faltava que declarara públicament la seua PREPOTENCIA,FANFARRONERIA I TOTS ELS QUALIFICATIUS QUE ES VULGUEN AFEGIR,RELACIONATS EN AQUEST TIPUS D'ACTITUTS CACIQUILS.
Cada volta se li veu més "la carasseta" a ell i totes les REMORES que li ballen l'aigua.

Seguiu treballant pel poble com ho esteu fent i seguiu desemmascarant situacions d'il.legalitat i malversació econòmica.