PStv - Socialistes de la Llosa de Ranes

dissabte, 30 de maig del 2009


El Butlletí Oficial de la Província de València va publicar dissabte passat, 9 de maig, l’Anunci de l’Excelentíssima Diputació de València sobre bases per a la concessió de subvencions per a beques de pràctiques de formació pels municipis i entitats locals menors en el marc del programa de Pràctiques Formatives: “La Dipu Et Beca”.

El nostre ajuntament ha sol·licitat les que li pertoquen, que són 5, d´acord amb la població.

Els requisits per poder accedir a elles son els següents:

1. Vecintat administrativa a algun poble de la província de València

2. Tindre 18 anys complits

3.Estar cursant: Formació profesional de les famílies compreses al anexe que acompanya a la convocatòria o diplomatura o llicenciatura oficial.

4.No estar disfrutant d´altra beca amb la mateixa finalitat ni desarrollant activitat laboral mentre dure la mateixa.


Cada estudiant sols podrà disfrutar d´una beca.


DONAT QUE ALTRES VEGADES S´HAN DONAT BEQUES EZOINT O SALARI JOVE A LA NOSTRA LOCALITAT, SENSE QUE NINGÚ HAJA VIST PUBLICITAT DE LES MATEIXES, I PENSANT QUE AMB AQUESTES VA A SUCCEÏR EL MATEIX, US ANIMEM A TOTS ELS QUE COMPLIU ELS REQUISITS A ANAR A INFORMAR-VOS A L´AJUNTAMENT I A RECLAMAR ELS VOSTRES DRETS. ES UNA BONA OPORTUNITAT PER FORMAR-VOS I A MÉS A MÉS GUANYAR ALGUN DURET PER A LES VOSTRES DESPESES D´ESTUDI.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que el nostre ajuntament ha acotat la titolació exigida per tal de, no vull pensar mal, clavar a algun que altre amiguet, com de costum... Algú hem pot dir que fa el senyor Raül Terol a les reunions de la Agenda 21? Quin càrrec té ell a l´ajuntament?

Anònim ha dit...

total no se si servira de molt el demanar beques,jo deixaria que el senyor manolo ciscar les demane per a les seues filles al igual que han fet en el seu fill,demanar beca,i damunt es l'an concedit,imagine les mentires que fara per que li concedeixquen una beca al seu fill.qui vuiga comprobaro en el llistat de l'institut de la llosa esta exposat el nom del fill i am una S de si.I el meu fill que si li fa falta esta amb una N de no.QUE POCA BERGONYA.

Anònim ha dit...

El termini per a la presentació de les beques va acabar el 5 de juny i no ens hem enterat de cap cosa. Sembla que ho han posat a la banda de dins de l´ajuntament per a que ningú ho puga veure. Per a que volem tan grans equips de megafonia? Sols per a escoltar a Raül Terol? Això es del que devien d´haver fet bàndol, i no dels trellats que en fan. Ja sabem que futbol en fan els diumenges. No vull pensar que les beques ja estan donandes a dit però, amb la mala fe que ho fan, de segur que és així. És molta casualitat que ni ens enterem dels programes Azoint, ni del Salari Jove, que per cert sempre se li dóna a Raül Terol, ni ara ens enterem d´aquestes beque de diputació. Això sí se que és una poca vergonya!!!