PStv - Socialistes de la Llosa de Ranes

dissabte, 30 de maig del 2009

CAMPANYA ELECTORAL

CAMPANYA ELECTORAL. ELECCIONS EUROPEES 2009


DIJOUS, 3 DE JUNY A LES 8 DE LA VESPRADA
MITÍN ELECCIONS EUROPEES AL CENTRE CÍVIC DE LA LLOSA DE RANES

AMB LA PRESÈNCIA DEL DIPUTAT AUTONÒMIC

JESÚS ROS

NO FALTES!!!!

PER A VOTAR EN LLIBERTAT, CAL ESCOLTAR TOTES LES PARTS

“QUE NINGÚ ET VENGA LA BURRA ABANS DE PROBAR-LA”

TU DECIDEIXES, PERÒ ESCOLTA I, SOBRETOT, VOTA

4 comentaris:

Schombrunn ha dit...

Donat el resultat de les darreres eleccions s'haurà de mirar de canviar d'estrègia. Com fins ara no es va en lloc a La LLosa, al menys els socialistes. Cal plantejar-se antigues maneres de fer les coses i d'això en sap algo un veterà regidor socialista i que ara torna a ser-ho.

un amic ha dit...

Estimat amic schombrunn, no es que els socialistes a la Llosa no van a cap lloc, és que a tota la comunitat valenciana tampoc, així que no crec que la falta estiga al grup municipal socialista sólament. Respecte a les antigues maneres, si mal no recorde, han donat menys efecte que les actuals, dons mai han hagut tans regidors socialistes al ple de l´ajuntament com ara i com en època de Ramon. Si respecte a l´antic socialista que està a l´ajuntamient, el referixes al senyor Elies Conca, sembla que poc està fent ara em relació al càrrec que ostenta per motius laborals, al pareixer

Cristòfol ha dit...

"Donat el resultat de les darreres eleccions s'haurà de mirar de canviar d'estrègia. Com fins ara no es va en lloc a La LLosa, al menys els socialistes. Cal plantejar-se antigues maneres de fer les coses i d'això en sap algo un veterà regidor socialista i que ara torna a ser-ho."

Com veuràs amic Schombrunn, jo també segueixo altres blocs del nostre Poble.
He llegit amb atenció el que has escrit i després el de "un amic".

Est clar que tots dos hem pensat en la mateixa persona, entre altres coses perquè tan sols faltava que ficares el seu nom.

No creus que si tens alguna idea de com deuen/deguem fer els socialistes per a que la gent de la Llosa de Ranes s'en crega el que conten/contem als llocs de llibertat, tot allò que està passant i passarà al nostre Poble, ho deuries de dir ben clar ?.

De mi has dit, fins i tot, "acusar-me", de que "pot ser" n'hem haja passat al "PP" o vulga passar-me !

De que vas Schombrunn ?

Vince ha dit...

Des del CLUB BASQUET LLOSA vos convidem a visitar la nostra web i que a que ens fiqueu un enllaç directe:http://www.cbllosa.blogspot.com/ GRACIES!!