PStv - Socialistes de la Llosa de Ranes

divendres, 5 de febrer del 2010


Estimat Schombrunn, t'informem que el Grup Municipal Socialista va presentar una moció al Ple municipal del mes de gener de 2010, amb una proposta d'ordenança per a regular el tema de les antenes de telefonia mòbil a l'interior de la població. Este punt, va quedar damunt la taula amb el compromís de l'Alcaldia, de que en un termini de 15 ó 20 dies es convocaria un ple extraordinari per a aprovar dita ordenança, de la qual, els tècnis de l'Ajuntament ja tenen un esborrany, que la farem amb l'acord i aportació de tots els grups municipals i els tècnics de l'Ajuntament, pel bé del poble i de tots nosaltres. Intentarem donar més informació al respecte quan s'aprove l'ordenança definitiva.

Esperem que tingues la resposta que demanaves i estem ací per a qualsevol suggeriment i aportació, que pots tindre per segur que serà escoltada. Recorda que ens ports trobar també al correu psoe.lallosaderanes@gmail.com


Salutacions.

1 comentari:

Schombrunn ha dit...

Gràcies per la informació. Açó és el que s'hauria de fer més sovint i estar més presents en el cada dia del nostre poble i el seus veïns, encara que la majoria de les vegades no ens porte en lloc, veient l'actitud de la majoria d'aquests mateixos veïns.
Salutacions i ànim.