PStv - Socialistes de la Llosa de Ranes

dimarts, 29 de març del 2011

EVOLUCIONAR: JUNTS PODEM ACONSEGUIR-HO!!!



Estimats amics; el compte enrere per a les eleccions municipals ha començat. Sols vaig a demanar a tots aquells que tinguen oportunitat de llegir aquest mur que vagen a votar LLIUREMENT. El vot és secret, i secret s´ha de mantindre, però també és lliure. S´ha de ser capaç d´analitzar tot allò que ha passat a la realitat més propera, al nostre poble, deixant de costat la política nacional, dons poc ha tingut que veure el govern central el la manca d´evolució del nostre poble. Els que han tingut ha veure són aquells polítics que més aprop tenim amb capacitat de decisió, i que tots sabem sense dir noms qui són. L´evolució d´un poble no és la inauguració d´un auditori, que sense dubte és un fet possitiu per a aconseguir-la.


La evolució d´un poble és el fet de trobar un punt en que tots els sectors de població estiguen contents i satisfets de viure al mateix per les opcions d´oci, servicis, espectatives professionals i laborals, llibertat, comoditat, amabilitat, institucions, instal·lacions, etc... que es tenen a la localitat. Sols hem de fer-nos les preguntes ¿Estic satisfet amb el que hi ha al meu poble? ¿Té les mateixes opcions u oportunitats que altres? En cas negatiu, no cal demorar més el canvi. Al nostre poble hem de votar l´ opció que ens puga aportar alguna cosa i, si l´ opció que està ara governant no ens ha aportat res, cal donar la oportunitat de comprovar si la resta d´opcions ens ho poden aportar, si no sempre ens quedarem amb el dubte.


Cal reflexionar una miqueta i apostar pel canvi. "El poder corrompe", com deia un conegut filòsof, no deixem que el fet de perpetuar a uns quants a les nostres institucions de govern locals ens perjudique a tots. Hem de canviar per tal de que el que entre de nou puga controlar al que ix. Hem de tindre la oportunitat de exercir el control dels nostres polítics, i la única forma de poder-ho fer, si els que estan dins no informen, és el canvi. "APOSTEM PEL CANVI A LES NOSTRES INSTITUCIONS LOCALS, LA ALTERNÀNCIA ÉS LA RAÓ DE SER DE LA DEMOCRÀCIA"


ROSA ANA GUITART ESTORNELL

CANDIDATA A LA ALCALDIA DE LA LLOSA DE RANES PEL PSPV-PSOE

1 comentari:

Anònim ha dit...

Excepcional reflecció. Jo votaré a Rosana a la Llosa, tal vegada per a València vote en blanc. Però per a La Llosa em pareix que està xica és millor que lo que tenim. Un "jaquetero"