PStv - Socialistes de la Llosa de Ranes

diumenge, 27 de març del 2011

La nostra candidata a l'alcaldia de la Llosa de Ranes


Rosa Ana Guitart Estornell

Nascuda en la Llosa de Ranes l'any 1975, de família natural de la mateixa localitat, casada i amb tres fills. La seua trajectòria professional i formativa ha estat sempre activa.


És Llicenciada en Dret per la Universitat de València des de l'any 1998, i la seua trajectòria professional i formació complementària sempre ha girat al voltant del món del Dret.


Ha prestat els seus servicis com a Tècnic Jurídic en la Secció de Família i Adopcions de la Conselleria de Benestar Social, a més a més com a Assessora Jurídica Laboral al Sindicat USO-CV, a la seu de Xàtiva. En l'actualitat treballa als Jutjats com a Gestora Processal.


Al nostre poble, va exercir com a Jutgessa de Pau des del 2001 fins al 2005, col·laborant activament en la resolució i mediació de conflictes privats sorgits entre els veïns.


Rosa Ana és molt coneguda per la seua vincul·lació amb el Grup de Teatre "Gaudium" de la nostra localitat, del qual va ser presidenta. Així matèix, formà part de la Banda de Música de la Societat Musical "Santa Cecília" del nostre poble durant molts anys.


De caràcter afable i amable, es distingix per ser una persona que busca la justícia (el més just), sincera, simpàtica i familiar, a qui li preocupa tot el que passa o puga passar al seu voltant.